2012. március 15., csütörtök

The River s01e07

„A Riverre figyelni kell! Mer’ a River jön, a River az mindig jön.” :-)

Mondjuk, a _mindigben_ nem vagyok annyira biztos, hisz már csak egy rész van vissza az évadból, és a nézettség… de félre a borús gondolatokkal. Most még a Riveren vagyunk. :-)


Összességében ez a rész tetszett eddig a legkevésbé: mert amilyen „horror sablonra” épült, az mostanában kissé lerágott csont… de a végére tartogattak egy nagyon hatásos belépőt, ami azért nagyot dobott nálam a rész értékelésén. :sör:

A Csapat most az elhagyott kutatóbázison kereste Apa nyomát, de természetesen akadt itt egy pár rosszarcú pofa, akik szívesen kibelezték volna őket…

Katona (titkosszolgálati tiszt) flashback-jei jelentették most elsősorban a háttértörténet és a motivációk kibontását – és kiderült, hogy párkapcsolatok terén megtalálta zsák a foltját Mina (Bordán Lili) személyében, aki szintén a „szívesen lövöldözök mindenre, ész nélkül is akár” kategóriába tartozik.

Újfent találtak elhagyott felvételt, amit végignéztek – és Anya öt percenként felsikoltott, hogy „Emmet! Ott van Emmet! Csak ő lehet!”.

Mondjuk, a „húskamra” nagyon kemény volt… az azért rendesen csapkodta a biztosítékot nálam.

„- Someone has to go in there and check. A.J.
- Don't even think about it. It's a room full of  corpses.”

De olyan jó 25-30 perc után tettek bele egy nagyon jó fordulatot, ami azért – így, a hetedik rész körül – érett már.

És mint mondtam már, a végére pedig tartogattak egy nagyon hatásos belépőt… ami azért horzsolt.
:thumbsup:


Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az utolsó részre mit tesznek nekünk az asztalra a készítők… :sör:

(Ide most nagyon szívesen beidéztem volna a rész utolsó mondatát... de lebeszéltem róla magamat. :-) Fedezzétek fel ti magatoknak - akkor és ott. :sör: )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése