2013. január 1., kedd

2012. legobbjai…



Nah, elérkezett az év vége, visszatekintek a nagy (egy éves ;-) ) múltra, és rövid látogatottság-statisztika után megpróbálok írni egy finom kis összegzést :-) azokról a filmekről és sorozatokról, amiket a tavalyi évben megtekintett mennyiségből a legjobbaknak gondolnék…

Szóval, 180 blogbejegyzésre 5780 oldalmegjelenítés történt, amire simán büszke vagyok. :-)

Kis, baráti blog, jószerével egy csöndes filmes-napló – ennél többet nem is kérhetnék. :sör: :-)

Legtöbben a „Suburgatory – Veep” közös bejegyzésre voltak kíváncsiak, 191 klikkeléssel, utána holtversenyben az „Intouchables – Életrevalók” és a „Man on a Ledge – Borotvaélen” bejegyzések következnek 178-178 klikkel, a harmadik helyre pedig az „Iron Sky” jutott fel, 162 látogatóval.

Legtöbbször, 78 alkalommal az „iron sky” kereséssel találtak hozzám az olvasók, 74 esetben „csajos filmek:-) (ide tartozik plusz még 15csajos film” keresés is… :-) ), míg 71-szer „genesis rodriguez” nevével találtak rám… :-)

Hát, ennyit a „szikár” tényekről – és most térjünk át a szubjektív benyomásokra: mik tetszettek nekem a legjobban a tavalyi évben elém került filmekből?


Nem akarok „rangsort” vagy helyezéseket felállítani, igyekszem „nézettségi rendben” haladni.

És mivel mindegyik filmről írtam idén, így engedjétek meg, hogy hosszas duma helyett egy-egy linkkel „mutassak rá” a szerintem „legjobbra”… Nah jó, és egy-egy képpel is „rásegítek”, hátha lusták vagytok klikkelni... ;-)

Hja, és még annyi: próbáltam, de nem sikerült „klasszikus tizes listára” _leszorítani_ a kedvenceimet – kudarcot vallottam… Így 15 filmet fogok most „felemlegetni”. :-) :sör:




Intouchables - Életrevalók



  

 

Serbuan maut - The Raid Redemption

 



Ink



Nuit blanche - Sleepless Night - Fehér éjszaka 




És most nem „szentelek” külön bejegyzést a sorozatoknak sem :-), hanem azokat is letudom itt és most, egy-egy linkkel:









Nos, nyilván lehet ennél jobbat-szebbet-többet is összehozni… de nekem ezek maradtak a legemlékezetesebb filmélményeim a 2012-es évből. :sör:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése