2012. október 2., kedd

Vegas s01e01




Asssssszzzzta… :thumbsup:

Nagyon jó volt az Exile és a Go On is – de a napra a Vegas tette fel a koronát és kőkeményen berántott. :respect:

Úgy látszik, most divatja van a „modern cowboyoknak” (Justified, Longmire) és most a Vegas is felpattan ugyanerre a musztángra, és megpróbálja meglovagolni azt… :-)
…és egyelőre úgy tűnik, hogy marha jól csinálja. :respect:

Már az is nagyszerű ötlet, hogy egymással szemben összehozták Dennis Quaid-et és Michael Chiklis-t: ez a két nagyszerű színész azonnal élettel és markáns karakterrel ruházza fel a főszereplőket. :thumbsup:

Mellettük pedig remek játszótársak tűnnek fel, mint Jason O’Mara, Carrie-Anne Moss, James Russo, Michael O’Neill

És ráadásul a felütés is érdekes, a sztori pedig… nem, nem pusztán „végig lekötött”, hanem egyesen pörgetett és felcsigázott. Marha jó volt, na. (Ha már cowboyok, ugye… ;-) :sör: )

Elsősorban a Longmire-hez hasonlítanám, azzal vélek legtöbb párhuzamot felfedezni – de ezt egyáltalán nem rossz értelemben véve mondom.

A Dennis Quaid által megformált Ralph Lamb egy vérbeli régi vágású western hős, igazi seriff-alkat, aki félelem, vagy pillanatnyi megingás nélkül, ellentmondást nem tűrően lép fel a jog és az igazság érdekében.

Michael Chiklis, mint Vincent Savino pedig vérbeli régi vágású gengszter :-) aki nem restell saját kézzel sem „rendet tenni”, ha kell… De valahol örülne annak, ha inkább üzletemberként tekintenének rá. Miközben azt sem szeretné, hogy valaki botorul elfeledje: itt ő a keménykezű „Big Boss”, és kész.

Kettejük azonnali összefeszülése remek alaphangot fog adni a sorozatnak, ez már most nyilvánvaló. :sör:

Egyébként úgy nézem, hogy az „egy rész – egy eset” felállás fog dominálni, de érezhetően erős lesz benne a „két harci kutya” átívelő összecsapása is.


A pilot, mint mondottam volt, engem berántott: várom a következő epizódot!
:thumbsup:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése