2013. augusztus 28., szerda

Movie 43 – Botrányfilm & Iron Man 3. – Vasember 3.



Movie 43 – Botrányfilm


Egy igazi elvetemült geg- és szkeccsparádé: amikor a lovak közé dobják a nyerget, a patkót, az ekhót, a szekeret, a lőcsöt, a petrencésrudat, a zablát és a zabolát, meg a részeg kocsist és a… áááhhh, hagyjuk ;-) – szóval, amikor minden közreműködő eldobja az agyát. Be a lovak közé. :-DDD

Fájdalmas, kegyetlenül durva, övön aluli, véresre horzsoló poénok tömkelege – amit a jóérzésű, entellektüel nézők többsége természetesen nem tud értékelni, sőt, akár még megvetéssel és lenézéssel is tud illetni.

Szerencsére(?!) én és rajtam kívül még jónéhányan (Pooka, ColdW) nem vagyunk oly’ annyira „jóérzésűek”… :-DDD

Elképesztő, hogy jónevű hollywoody színészek tömkelegét képesek voltak a producerek rávenni egy ilyen elmebetegségre. :-)))

Mert hogy Stephen Merchant, Johnny Knoxville, Jason Sudeikis és Seann William Scott benne van egy ilyen eszelős, durvulós ökörködésben, az még rendben is van… :-)))

…de Dennis Quaid, Hugh Jackman, Kate Winslet, Richard Gere, Halle Berry és Gerard Butler is bevállal egy… _ilyet_... az azért döbbenet. És elismerés! :-DDD :respect:

Botrányos ökörbaromság – a szó jó értelmében véve. Ha egy ilyen szóösszetétel kapcsán egyáltalán lehet ezt mondani… :-)))

Aki vevő az elvetemült, hajletevős, (lovak közé ;-)) agybedobós poénokra, az ki ne hagyja! :sör:

A többiek pedig felemelt állal, orral, kocsirúddal ;-) ballagjanak tovább a tökéletes, emelkedett entellektüelségbe vezető úton…:-P ;-)


Iron Man 3. – Vasember 3.


Nem szeretem az „amcsi szuperhíró múvikat”. Nem és kész.

Ha nem lenne egy lassan 10 éves srác a családban, eszem ágában sem lenne ezekkel tölteni az időmet. (Bocsi, de a Transformers és a Pacific Rim véletlenül sem tartozik ebbe a körbe! Az a rögvalóság, a valódi élet vérverejtékes küzdelme – úgyhogy azokat nyugodtan szerethetem! :sör: :cool: :-DDD )

Szóval, Dávid miatt újra és újra totál egyvágányú, sablonos szuperhírós filmeket vagyok kénytelen nézni – így került sor a Vasember 3-ra.

Te… emberek… valahogy… egészen elment ez a marhaság. Persze, szódával – de azért elment, és nem feküdte meg a gyomromat.

Talán azért, mert kevesebb volt benne a zászlólobogtatós, melldöngetős, übermensch, amcsi győzelmi mámor és diadalmenet…

Nem azt mondom, hogy emberközeli, netán „emberi” lett volna… de valamit levetkezett az engem oly annyira irritáló felsőbbrendű, arcoskodó, tenyérbizsergető menőcsávó-feelingből.

Nem, nem csavarodtam rá a folytatásra, és nem, nem várom tűkön ülve, hogy Benjamin Géza Affleck-Boldt mikor ölti már magára a ciki, fekete gumiruhát…! :höhöhö:

…de azért…

Egynek elment, na.
;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése