2012. május 25., péntek

Munkaügyek s01e01-e03


Bakkerság… :-)

Desmond Wallace sorozatjunkie-s ajánlója után :sör: „rárepültem” a sorozatra, mondván, bepróbálom, aztán… majd meglátjuk.

Az első rész nem „győzött meg” igazán… de ahogy megnéztük a másodikat – aztán meg rögtön nyomtam a harmadikat. :-)

Még ma is fel-felröhögtem, amikor eszembe jutott egy-két jobb poén belőle – és minden kollégámnak előadtam a legjobb részeket. :-)

Litkai Gergely, Hadházi László és Kovács András Péter sikeresen vette az akadályt, azt hiszem. :thumbsup:
Kicsit döcögősen indultunk… de szerintem nagyon jó úton indultunk meg. :sör:

Mucsi Zoltán és Elek Feri óriási kedvenceim, akkor szeretném őket, ha „rosszak” lennének… de ők egyszerűen nem tudnak rosszak lenni. Csak eszméletlen jók. :-) :sör:

Molnár Piroska frenetikus a főnöknő szerepében. :-) Tamási Zoltán pedig, mint Imre, a biztonsági őr… egyelőre kiapadhatatlan humorforrásnak látszik. :-)

Kovács Lehel elsőre egy idegesítő p… prick-nek :-) látszott, de a harmadik részre már teljesen csíptem őt is. :sör:

Murányi Tündét meg nem tudtam belőni, hogy szeretem-e… és Fodor Annamária pedig egyelőre inkább idegesít… De talán lesz még ez jobb is.

Nem egy végigröhögős, de minden részben van egy-két nagyon betalált poénja, amin teli szájjal lehet röhögni. :-D A többi meg csak „szimplán” jó… :-)

Ha azt mondom, hogy leginkább a „Parks and Recreation” („Városfejlesztési osztály”) sorozathoz tudnám hasonlítani… akkor egyrészt jól mondom; másrészt félreinformálok.

Arra hasonlít leginkább – de szerintem annál sokkal jobb. :thumbsup:


Én nyomni fogom tovább is: és remélem, hogy tartja a színvonalat! :hajrá:

Lehet, hogy bele kéne néznetek… ;-)


4 megjegyzés:

  1. Katival kaptunk el pár részt néhány hónapja, és döbbenten állapítottuk meg, hogy ez eg magyar komédiasorozat, ami nem vérciki. Sajna azóta sem néztük, de lehetg, hogy majd felelevenítem.

    Justin

    VálaszTörlés
  2. Ahogy haladunk vele (a 10. résznél járunk) azért belefutottunk már egy-két eléggé "semleges" részbe... de nézzük tovább, mert a karakterek teljesen szerethetőek, és amikor jobban sikerül egy-egy rész, az azért bejövős. :-)

    Számomra Mucsi Zoltán, Elek Feri és Tamási Zoltán hozzák a showt. :-)
    Viszont, ha ők nem kerülnek helyzetbe, akkor le is ül a dolog...

    VálaszTörlés
  3. Justin: nézzetek meg több részt is, mert hogy... DE IGEN, ez véééérciki! Magyar viszonylatban talán elmegy, de nemzetközi szinten... brrr... nevetséges és nagyon-nagyon-nagyon gagyi! :-(

    VálaszTörlés
  4. Mondjuk, mi már "eldobtuk" a Suburgatory-t, a Veep-et, a Touch-t, a Finder-t, a TBBT-t, a THM-t, nem görcsölünk, hogy nézzük a New Girl-t és lassan a Killing-et sem...

    De a Munkaügyeket folyamatosan nyomon követjük, és szeretjük.

    Biztos rá vagyunk kattanva a "véééérciki, gagyi" stuffokra... :-/

    VálaszTörlés