2013. július 26., péntek

Rectify s01e03-e04 Modern Times and Plato's Cave and Run s01e03-e04



Rectify s01e03-e04 Modern Times and Plato’s Cave

Hááát… nem is tudom… elbizonytalanodtam…

Oké, hogy van a sorozatnak egy nagyon speciális, egyedi hangulata – nade, hogy _csak_ erre a hangulatra építeni a részeket… Az azért erős túlzás.

Szerintem. :-/

Már a harmadik résztől is húztuk az orcánkat a Kedvesemmel, hogy gyakorlatilag Daniel és tollpihék egymásra csodálkozásáról szólt…


Oké, feeling, meg minden, nem kell minden résznek konkrétan előrébb vinni a cselekményt: nézzük a következőt.

Erre abban sincs _semmi_ olyan érdemi történés, ami előrébb tolná némileg a sorozat szekerét!

Azért valami, tisztelt Hölgyeim és Uraim, némi elszórt morzsa, mint a mesében a gyerekeknek – ha lehetne kérnem! Csak egy csipetnyi!

…de nem: csak a Daniel-életérzésben gyönyörködhettünk. Végig. :-///

Legalább a… áhhh, hagyjuk.


Oké, az évad hátralévő két részét akkor is megnézem, ha elered az orrom vére :-P ;-) de egyelőre úgy látom, hogy az első két rész remek és sokat ígérő felütése után – rendesen leült a dolog, mit ne mondjak. :-S


Run s01e03-e04

Na, igen – ember tervez… de a Felesége is rendesen beleszól a dolgokba. :-)


Mert én már magamban lemondtam és kaszáltam ezt az angol minit, de a Kedvesem rávilágított, hogy ezt nyilván nem gondoltam komolyan – ő ugyanis velem tervezte végignézni, és nem nagyon akar eltérni ettől az ütemtervtől. :-)

…és valahol be kell vallanom: a második két rész… azért már… egy kicsit… tényleg megérte, na. :-)

Nem mintha kevésbé szólt volna másról, mint az első kettő, miszerint: „van még lejjebb”, „lesz még rosszabb is”… de szerencsére legalább abból hajlandóak voltak egy hangyányit visszavenni, hogy „ebből nincs kiút”.

A full negativista, mániákusan depressziós, és már-már suicid szinten pesszimista történetvezetés kicsit megengedőbb volt a következő két karakterrel – és ez jót tett a tetszési indexemnek.


Szerintem nem volt annyira „összetetten okos” és „kirakósjáték-szerűen összekapcsolódó”, mint azt hitték és/vagy szerették volna a készítők – de azért… végül is, visszagondolva, nem volt rossz, és most már nem bánom a rászánt időt.

Azért ez is valami, nem?! ;-) :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése