2014. december 2., kedd

The Maze Runner – Az útvesztő




Oké, oké, oké…

…én kérek elnézést. :meaculpa:

Igyekszem (általában) ritka, elhallgatott/elfeledett, nem a mainstream-be tartozó filmekről hírt adni, de olykor bele-belefutok egy-egy fősodorba tartozó alkotásba is.

Talán ez még nem lenne baj – az (talán) már kínosabb számomra, hogy én, aki leginkább „middleage adult” vagyok, de akár „old adult”-nak is nevezhetném magam :-) belekíváncsiskodok egy olyan „young adult” adaptációba… ami még tetszik is. :eeekkk:

Pedig pont én vagyok az, aki véreset hányok az Alkonyattól, meg az Éhezők viadalától, meg ennek a Beavatott címen futó klónjától…

…erre a Maze Runner meg még bejön. :eeekkk:

De nem tehetek róla, valahogy úgy beszippantott a labirintusos-legyekurásos milliő, a látványvilág, a pörgő akciók – és ráadásul (pont a főhős és a főhősnő kivételével… :-P ) az összes fiatal szereplőt bírtam!

Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter, Ki Hong Lee, Blake Cooper
:sör:

Persze, voltak itt is… hm… amolyan fiatalosan (young adult… :-P) „bicegő” megoldások, de én képesek vagyok ezeket nagyvonalúan elnézni és megbocsátani a Maze Runner-nek.
:sör:

És ami miatt még külön áldom és átkozom az egészet, az a ciffhanger-es befejezés: amivel megint megvettek kilóra. :ehhh: :-))))

Tetszett, na.

Nem az év legjobb filmje, nem valami magasröptű, elgondolkodtató alkotás – de nekem remek kétórai szórakozás volt. :thumbsup:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése