2018. június 10., vasárnap

Fantasztikus emberek csodálatos pillanatai...

"Give me one moment in time
When I'm more than I thought I could be"

 Figyelemmel kísértem a Britain's Got Talent idei évadát, és emiatt heti rendszerességgel néztem a youtube-on videókat.

Az idei megmérettetést nem Marc Spelmann nyerte (akinek lenyűgöző bemutatkozó előadásáról korában már megemlékeztem) - de ez teljesen jogos és elfogadható, mivel sajnálatos módon a második performansza már jóval kevésbé sikerült...

...ám aki megnyerte (véleményem szerint teljesen megérdemelten :respect: ) szintén egy fantasztikus ember, aki nagyon tehetséges.

Lee Ridley - The Lost Voice Guy



Háromszor lépett színpadra a Talentben, én csak a legelső előadását linkelem - de a másik kettő is legalább ennyire jó, szvsz. :sör: Nézzétek meg azokat is. :sör:

Mondjuk, azt sajnálom, hogy Golden Buzzerek ide, Golden Buzzerek oda: én nem találtam más kiemelkedő/érdemes/különleges műsort Marc Spelmann-on és Lee Ridley-n kívül az egész évadban...

...szerencsére, mint tudjuk, a youtube úgy működik, hogy mindig ajánl a témába vágó egyéb videókat, és így volt alkalmam és lehetőségem két másik, zseniális fellépést felfedezni.

Hogy azok, akik előadták, győztek, vagy sem, szerintem nem számít: kaptak a sorstól, a tehetségüktől egy pillanatot - és akkor ragyogtak, mint a csillag. :respect:

Ilyen volt a fiatal Kyle Tomlison 2017-ben, aki felkelt a padlóról - és beszakította a plafont. :leborul:

Kyle Tomlison



És végül, de nem utolsósorban, a kedvencem, a szívemnek legkedvesebb: a hajléktalan(!!!) Pablo López Morales első meghallgatása, aki végül megnyerte a 2014-es "México tiene Talento"-t. :amazing:

Pablo López Morales


 Isten sokszor nem ad mást, csak tehetséget és hitet - de az épp elég ahhoz, hogy legyen egy csodálatos, feledhetetlen pillanatod. :leborul:

...vagy akár még több is. :respect:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése