2017. szeptember 17., vasárnap

Jerrod Carmichael: 8 & Dana Carvey: Straight White Male, 60



Nem szeretek ilyen „sűrűn” két posztot egymásra tolni, de egyrészt most friss az élmény – másrészt meg a hétvégéimen tudok általában posztot tolni, és inkább akkor most, mint halasztani a jövő hét végére…

Mindig keresem a stand-up műsorokat – írtam is már róluk egy-két keresetlen szót a blogon… –, mert szeretem a műfajt :sör: és most – hála Terray Magdolnának és „cateye”-nek :thumbsup: – két showt is volt alkalmam felirattal megnézni.


Jerrod Carmichael: 8



Nem ismertem a srácot, nem tudtam semmit róla előzetesen :meaculpa: – ám így volt alkalmam valami igazán megdöbbenni: és valódi unikumként megélni ezt a brutálisan jó egy óráját! :respect:
:-))))

Egyszerűen annyira különös-különleges személyiség, hogy már az érdekessé tette, amit pedig magáról mesélt, az egyszerre irritált és idegesített – és röhögtetett meg a hülye felfogásával.

Komolyan, néha mondott olyanokat, ami szerintem már-már vállalhatatlan kategória – ez meg kiállt vele a nép elé, és provokált, hogy vitázzanak vele. Ezért simán lehetett volna ellenszenves és beképzelt köcsög a karaktere – mégsem lett az. :sör:

Mondott valamit, amitől leszakadt a plafon: én meg néztem leesett állal… aztán meg röhögtem: mert volt valami őrült logika abban, amit mondott. :-))))

És az ő kicsavart, korántsem hétköznapi felfogásával – még a humorát is értettem, de nemcsak én, Katicám is: komolyan mondom, évek óta nem röhögtünk már együtt-egyszerre poénon (kissé eltérő a humorérzékelésünk… :-) ) úgy, hogy percekig nem tudjuk abbahagyni, aztán meg visszapörgetjük, mert a röhögéstől úgy folyt a könnyünk, hogy lemaradtunk a fele szövegről. :-DDDDDD

Olyan dolgokról eresztett meg döbbenetes(en jó!) poénokat, amikkel én sose mernék viccelni – és jól állt neki. _Neki_ jól állt. És humoros volt. :sör: :-))))

Valami fantasztikusan feldobódva álltunk fel a műsora elől, és mindketten azt mondtuk: de nézném még tovább! :sör:

Ne hagyjátok ki: must see! :sör:


Dana Carvey: Straight White Male, 60


Ő meg a másik oldal… :-///

Komolyan, amikor gimiben hülyültünk egymás között, kábé az volt ezen a szinten. És az nem egy emelkedett szint, ugye… :-PPP

Egy órát néztem belőle, mert nem tudtam elengedni, nem akartam elhinni, hogy _nincs benne egy rohadt jó poén se_!!!! :-OOO

…és nem volt. :-///

Humoros sem. De egyáltalán. :-//////

A Wayne’s World-ben csíptem Dana Carvey-t (1992-93), de vagy így elszállt az idő felette… vagy sosem volt humoros… vagy mindketten megöregedtünk, és kiszerettünk egymásból.

Valahol nyilván mindegyik igaz.

Nagyon fájó, nagyon kellemetlen emlék marad a stand-up estje… Shame on him.

Shame on me… :-((((

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése