2012. szeptember 12., szerda

Copper s01e03 – In the Hands of an Angry God – Bron/Broen s01e05-e06



Copper s01e03 – In the Hands of an Angry God


Azért ne tévesszünk már célközönséget… :-/ Már persze csak akkor, ha szeretnék, hogy maradjak. :-P

Mert itt nem annyira az dominált, amit _én_ szeretek a sorozatban, hanem… vett egy amolyan _könnyed_ váltást és elment egy másik sorozat irányába, amit úgy írhatnák le röviden, hogy „Született és bevándorolt new york-i nők kavarásai 1860 környékén, elit és lepukkant környéken”.

Mert az, hogy Corky-t négy(!) nő (az egyik egy koraérett kislány) cseszteti folyamatosan, miközben ő elvileg két nő (felesége és lánya) után nyomoz, átívelően, az valahogy nekem már kicsit… az agyamra megy. :-/ 

Plusz Freeman doki feleségének nyűgjei, bónuszként… :-///

…ráadásul ebben a részben nő volt a gyilkos is… :jesszasz:

Na mindegy, nem volt egy jó epizód, de legalább cserébe idegesített.

Ilyen jó címmel egy ilyen irritáló részt, bonyek… Már csak abban reménykedek, hogy a következőkre azért már jegeljük, vagy teljesen el is felejtjük ezt a vonalat. :ihopeso:


Bron/Broen s01e05-e06


Végre eljutottunk oda (a hatodik részre), hogy már a Kedvesem is kifakadt: „na, most már engem is idegesít ez a csaj… hogy lehet ez rendőr?!”. :-) (Igen, nekem ez legalább öröm az ürömben… :-) )

Meggyőződésem, hogy ez a főhős csaj egy Maugli… vagy egy Hany Istókné… mert kábé ugyanannyi érzékenység szorult bele az emberi kapcsolatok terén, mint a másik kettőbe.

És – minő öröm! – ebben a sorozatban is eljutottunk végre oda, hogy azt követhetjük „lelkes” figyelemmel, kinek-hogyan alakul éppen a szexuális élete (mert ez nem szerelmi élet, ne tévesszük már el…), és éppen ki-kivel fekszik le hirtelen felindulásból… :-/

Jajjj, de jó! :tapsikol:
Marha izgalmas. :-P

Az überfőgonosz meg… jajjj, de izgi… hát az meg annyira über, hogy azt már el nem lehet mondani.

Sírva röhögtem, amikor kiderült, hogy két napja áll az utcán, talpig rohamrendőrben (sapka, sál, kesztyű, egyenruha, ahogy kell), hogy várja, mikor jön ki az – aki kijön, és jól lepuffantja.

Mert ennyire über! 48 óra alatt bármikor kijöhetett volna! Bármelyik percben! De ő ott várt! Überül! Se az eső, se a szél, se uzsi, se üccsi, se pisi, se kaki – csak állt a vártán, keményen. Mert ő tudta. :leborul:
:rotfl:

Istenem, adj nekem egy szakajtónyi  „suspension of disbelief”-et… vagy kénytelen leszek leszedálni magam aludttejjel mielőtt a következő rész elé kényszerít a szerelem…:-)

Föl nem érem ésszel, mit kajál a jónép ezen a sorozaton… :eeekkk:


Ui.: Véletlenül megnéztem valamelyik nap a „Jarhead – Bőrnyakúak” című filmet, amiről nem tudom, hogy ilyen sokáig miért maradt ki az életemből…

Na, legalább most már tudom. :-P :thumbsdown:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése