2021. július 22., csütörtök

"Az a baj, hogy hazudtok. Megint. Állandóan."

 Barna Zsuzsa
:respect:
 

 

"Az a baj, hogy most már tényleg nyomdafestéket nem tűrő szavak tolulnak a számra, és ezt kikérem magamnak.

Kikérem magamnak, hogy nap mint nap történik valami, ami miatt egyre nehezebb kulturált keretek közé terelni azt a felháborodottan üvöltő feszültséget, amit ti okoztok.

Az a baj, hogy hazudtok, megint, állandóan.

Gyermekvédelmi népszavazás, az.

Az a baj, hogy ezt tartjátok a saját szavazóitokról is, ezt tartjátok arról a tízmillió emberről, akiknek a sorsáról két korty ágyas szilva közt amúgy mellékesen döntötök.

Az a baj, hogy tízmillió emberről gondoljátok, hogy ostoba, jobbra-balra nem néző senkiháziak, akiknek úgyis mindegy, csak a napi betevő féldekás, meg az aktuálisan gyűlölhető ellenség meglegyen.

Nem, nem hülyének nézitek a magyar embert, azon már régen túl vagyunk. Szintet léptetek.

Ti, akik a magyar kormánynak nevezitek magatokat: nem csak ostobának tartjátok a magyart, hanem alávalónak és aljasnak is.

Ezt pedig kikérem magamnak.

Gyermekvédelmi népszavazás, az.

Hazudtok, mert a helyreállítási terveteket nem a melegellenes törvény miatt dobták vissza, hanem a rendszerszintű, mindent átszövő korrupció miatt, a velejéig romlott igazságszolgáltatás miatt, a szétríbolt magyar sajtó miatt. De hiszen ezt tudjátok, hiszen ott áll a jogállamisági jelentésben, feketén-fehéren.

Hazudtok, mert a gyermekvédelmi népszavazásotok kérdései pontosan olyanok, mint amilyenek ti magatok vagytok: álságosak, gonoszak, manipulatívak, elfogadhatatlanok.

Hazudtok, mert pontosan tudjátok, hogy ezekre a kérdésekre nem lehet válaszolni, és hazudtok, mert azt is tudjátok, hogy az egész LMBTQ-aktivizmusnak semmi köze ahhoz, amiről ti beszéltek.

Hazudtok, és menjetek a fenébe a sunyi és gonosz “nemzeti konzultációtokkal” meg a mérhetetlenül aljas és cinikus gyermekvédelmi népszavazásotokkal együtt.

Megmondom én, miről tartsatok gyermekvédelmi népszavazást. Megírtam a kérdéseket is, nektek már nem kell.

Akarja-e ön, hogy Magyarországon a 21. században félmillió kisgyerek csak az óvodában-iskolában jusson ételhez, már ha egyáltalán ott hozzájut?

Akarja-e ön, hogy Magyarországon a 21. században a kormány pedofilellenes törvénnyel haknizzon, miközben kicsi gyerekeket rendszeresen kényszerítenek hétvégi láthatásra olyan férfiakhoz, akik bizonyítottan erőszakot követtek el rajtuk és/vagy verték őket?

Akarja-e ön, hogy Magyarországon a 21. században minden héten megöljön egy nőt az aktuális vagy a volt partnere, sokat közülük saját gyermeke(i) szeme láttára?

Akarja-e ön, hogy Magyarországon a 21. században a Parlamentben bizonyított nő- és gyerekbántalmazók tevékenykedhessenek, akarja-e, hogy a honatyák nőkről és gyermekekről alkotott valódi nézetei miatt a családon belüli erőszak áldozatai egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen kapjanak segítséget?

Akarja-e ön, hogy Magyarországon a 21. században ellehetetlenítsék azoknak az elhivatott munkáját, akik tényszerűen tesznek is valamit a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekekért (L. Ritók Nóra például)?

Akarja-e ön, hogy Magyarországon a 21. században még mindig létező probléma legyen a gyerekbántalmazás, a gyerekprostitúció, a gyerekéhezés, akarja-e, hogy gyerekek tízezreinek esélye se legyen kitörni a nyomorból, amibe beleszületett?

Akarja-e ön, hogy Magyarországon a 21. században a fentiek ellenére a kormány pont az LMBTQ-közösségtől féltse a legjobban a gyerekeket?

Úgy érzi-e ön, hogy a legfontosabb intézkedés ebben a velejéig romlott, korrupt, maffiamódszerekkel működő rendszerben pont az, hogy a gyerekeknek nem szabad tudomást szerezniük a tényről, miszerint nemcsak heteroszexuális emberek léteznek?

Anyák hurcolják rettegő, bepisilő gyermekeiket a bántalmazóikhoz kétheti rendszerességgel, mert nincs más választásuk: így döntött a bíróság. Nem szólva azokról az anyákról és azokról a gyerekekről, akik benne élnek a legsúlyosabb bántalmazásban, és nem kapnak segítséget az államtól.

Gyermekek tömegei rettegnek az életükért, nem jutnak megfelelő egészségügyi ellátáshoz és oktatáshoz, gyermekek tömegeit verik, erőszakolják a saját rokonaik, gyermekek tömegeit kínozzák bele az öngyilkosságba állami fenntartású, úgynevezett “gyermekvédelmi” intézményekben.

Gyermekek tömegei élnek súlyos betegséggel, őket ápoló szüleiket pedig nem támogatja a magyar állam.

Gyermekek tömegei szenvednek a bántalmazás, az elhanyagolás, a gonoszság, a kiszolgáltatottság és a szegénység valamilyen formájától ebben a pillanatban is, és ti nem tesztek értük semmit, és őket ti nem véditek meg, és őket ti magukra hagyjátok.

Erről csináljatok népszavazást.

Ti, akik szerint a fentiek ellenére a magyar gyerekeket pont a b*ziktól kell félteni.

Ti, akik nem hogy nem véditek meg, de még ki is szolgáltatjátok gyermekek százezreit — a saját gonosz kényeteknek.

De ne tévedjünk, a teljesen átlagos, vagy akár kifejezetten jó körülmények közt nevelkedő gyerekeknek is elveszitek a jövőjét — hacsak azok nem a saját gyerekeitek.

“Gyermekvédelmi népszavazás.” Az.

Az a helyzet, tudjátok, hogy ezt nem lehet ám az idők végéig büntetlenül csinálni. Előbb vagy utóbb ugyanis a saját szavazóitok is rá fognak jönni, hogy minek tartjátok őket.

Ez már viszont egy egészen másfajta népszavazás központi témája lesz majd."


https://nyugatifeny.hu/2021/07/21/barna-zsuzsa-nem-fogjatok-tudni-ezt-buntetlenul-vegigcsinalni

 

Martin Niemöller
(1892-1984)
 

"Mikor a nácik elvitték a kommunistákat,
csendben maradtam,
hisz nem voltam kommunista.

Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szakszervezeti tag.

Amikor a szocialistákat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szocialista.

Amikor a zsidókat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam zsidó.

Amikorra engem vittek el,
nem maradt senki,
aki tiltakozhatott volna."

 

...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése