2024. május 15., szerda

Kengan Ashura s03 & Vincent doit mourir – Vincentnek meg kell halnia

Kengan Ashura s03

…2019 októbere óta vártam… de amikor eljött végre a folytatás… 2023 szeptemberében… négy(!!!) hosszú, tetves év után(!!!!)… azt mondtam, hogy most már: csakazértse. :-PPPPPP

És csak most szántam rá magam.

Tetszett. Nem felsőfokon, de… azért igencsak. Simán kijár rá a 9/10. Minden sértődöttségem és gyerekes dacom ellenére is. :respect:

Igaz (SPOILER), nagyon kevés, SOKKAL KEVESEBB(!!!) Ohmát kaptam, mint amennyit vártam, de… sikerült lenyűgöznie a többieknek is.

 

Hatsumi Sen v. Bando Yohei

Mekkora elcseszett nagy meccs volt már! A flegma, laza, vagány, lezser – de bitang jó Hatsumi…!!! Hihetetlen nagy karakter, elképesztően nagyszerű harcos… :leborul:

 

Kiryu Setsuna v. Kuroki Gensai

Ó, baszki… az Öreg Medve, The Devil Lance, a csodálatos „bikába oltott oroszlán”-harcos… Én is a tanítványává akarok szegődni, mint Rihito…

„Nem fogadok tanítványokat! De te döntöd el, hogy melyik harcost figyeled…”

 

Gaolang Wongsawat v. Kanoh Agito

A harcművészet kristálytiszta kvintesszenciája…

A Thai God of War… ilyennek képzelem Az Óidők Legyőzhetetlen HarcosaitAz Istenek Harcosát

SPOILER ON

Nem kaphatott volna ki!!! Győznie kellett volna!!! Fantasy-fordulat kellett hozzá, hogy alulmaradjon… és emiatt majdnem leköptem a tévét. :szemetek:

SPOILER OFF

Ekkorra nagyon elegem lett a sorozatból. :-(

Semmi/Nagyon kevés Ohma, és… hm… igazságtalan, deus ex machina-eredmények… rohadjatok meg. :-PPP Erre vártam több, mint három évet…?! :-OOO

…de ekkor – talán már ők is belátták, hogy pofátlanság, amit művelnek – végre kaptunk egy kevés, de remek dózist Ohmából: és láthattuk, hogyan lett belőle az, akit ismerünk. :respect:

És így megkapta tőlem a 9/10-et.

De ha a következő etap is ilyen rohadt lassan fog előkerülni… nem várok rá megint három, vagy négy évet. :-PPP

 

Vincent doit mourir – Vincentnek meg kell halnia

Hááát…

Nem mondom, ennyire anti„hőssel” nem nagyon találkoztam… és ezért nem is sikerült megszeretnem, és szívemből támogatni, szorítani érte. :-PPP

Karim Leklou nagyszerűen alakította az omega-hímet, aki olyan nyomorult, olyan nagy rakás szerencsétlenség, hogy egyszerűen szánnivaló. De sajnos olyan tartózkodó viszolygással szánnivaló.
:-PPP

Inkább oda se néznél, amikor a hányattatásait látod – és a fejlődése is… hááát… nem elég, hogy lassú, de legalább olyan nyomorult az is…

Fel nem fogod, hogy a hozzá képest bombázó (…mondom: _hozzá képest_...) Vimala Pons miért kattan rá, és hogy miért pont ő, pont ez a pária kell neki.

…persze, mert film ez is, és emberekről szól… a legszebb pillanat kettejük között történik – és utána Vincent szemére kötés kerül.

Nem egy olyan film, ami nagyon emlékezetes lesz számodra, szerintem az év végi toplistázásból is simán kihagyod…

…de… Nem. Sajnos, nincs „de”. :-P 7/10

Azt hittem, úgy véltem, valami egészen remek élményben lesz részem.

Sajnos, nem így történt.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése