2014. november 2., vasárnap

Hercules – Herkules




„I did it with my bare hands!... Or so they say.”

Fel nem foghatom, miért bántják/bántották ezt a filmet: mert egy marha jó harcos mozi. :sör:

Mégis, mi a fenét várt/akart bárki egy Herkules történettől? Mélyenszántó eszmefuttatást a félisteni élet nehézségeiről? Vagy papírzsepiket megtöltő romantikus drámát? Esetleg egy olyat, hogy Herkules igazából egy gizda, egyszálbél, sunyi hazudozó volt, és nemhogy egy buzogányt, de egy hagymapucoló kést sem bírt felemelni?!

Arra meg gondolni sem merek – dehogynem! „dögöljön meg a szomszéd tehene is”-típusú magyar újságírók/bloggerek/”kritikusok”! :-PPP – hogy netalán azért fikázták, mert részben hazánkban forgott, és ugye „jól tudjuk, hogy ami nálunk készül, az jó nem lehet!”. :-PPP
:assholes:

Hogy egy kicsit… hm… „nyűgös vagyok”?! Óh, de kár! …És még a felét se érzitek annak, ami eltölt a filmet ért igaztalanság miatt!!!
:-OOO

Én Herkulestől erőt várok/vártam. Hegyomlásszerű, brutális, ellenállhatatlan erőt, és egy olyan karizmatikus Hőst (igen, cseszd meg, így, nagybetűvel!), aki láttán elégedetten csettintek – „tényleg valami ilyen lehetett a legendák Herkulese!”.

És ezt Brett Ratner és Dwayne Johnson tökéletesen hozza. :respect:

A körülöttük lévő nagyszerű mellékszereplők pedig szinte már „csak” habok a tortán.

Ian McShane, Rufus Sewell, Ingrid Bolsø Berdal, Aksel Hennie
:thumbsup:

Mindegyikük külön-külön egy-egy unikum, mind karakterükben, mind harcmodorukban – és ezáltal az harcjelenetek egytől-egyig fantasztikusan élvezetesek!
:megarespect:

És Herkules „valódi” történetének bemutatása pedig egy eszméletlenül nagy ötlet, és sokkal emberközelibbé teszi a félisteni Hőst. :sör:

A 300 folytatása óta nem volt ilyen jó harcos film a porondon.

Must see.
:thumbsup:

Ám ha valaki még lamentálna: nézze meg a film „end credit”-ét – ha az bejön (úgy, mint nekem :-) :cool: ), akkor már nincs min gondolkozni. :sör:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése