2023. július 9., vasárnap

Hülye rajongók...

"Hülye rajongók, rajongó hülyék! Hová mentek hülyék? Moziba?! Minek?!"

Hááát... ide is eljutottunk. Nehéz, hosszú, fáradtságos út volt, de ideértünk.

És most arra gondolunk... vagy legalábbis én, ugye... hogy volt értelme ide jutni?!

Mert elolvasva ezeket a cikkeket, valahogy arra gondolok: ez a "diadalmas felismerésre/be vezető út" olyan, mint a bárgyú, de boldog idióta dodók utolsó, büszke vonulása... :-PPP

"Hogyan lett afféle kultfilm a Jóreménység-szigetből?"

"Íme, így tudta ez a semmiből jött film néhány nappal a bemutatója után letaszítani az Indiana Jones 5-öt a bevételi lista éléről"

Mert miről is van szó, kedves lusta, klikkelni nem tudó, vagy nem akaró Barátaim?!

Már idézem is:

"Szóval a film sikerének kiindulópontja alighanem az, hogy a YouTube adott egy erős alap közönségbázist, ami kiegészült a természetközeli hobbik lelkes űzőivel, a természetjáró, „tiszás”, evezős szubkultúra tagjaival, akik szájról szájra adták tovább egymás között a film hírét.(...) Ezekkel az alapokkal már egészen jól el lehet indulni egy filmmel, ha pedig a produkció tetszik a kiinduló nézőbázisnak, onnan már a szájhagyományra bízható a terjedése. Itt ez be is jött: a film összes közönségtalálkozós vetítése teltházzal futott, és a már említett online szuperlatívuszok is alighanem sokat segítettek." (Jóreménység-sziget)

 

"A 14,5M dollárból készített film 14,2M dollárt termelt a július 4-re időzített bemutatója napján, amiben persze több faktor is közrejátszik. Egyfelől a keresztény közösségeknek készített filmek általában jól mennek az USA-ban (és ezt nagyon is szerették, mivel A+-os CinemaScore-t kapott a premiernapi közönségtől) (...) A mozgalomnak hála 2,6M dollár jött be csak az így megvásárolt jegyeknek hála (nagyjából pont ennyire volt szükség a 11,7M dolláros keddet produkáló Indy legyűréséhez), de persze nem szabad megfeledkezni a hírverésről sem, amit ezzel generáltak, beleértve azt is, hogy sok hívőnél már maga az ötlet is hatalmas plusz pontnak számíthat. A filmre július 9-ig 10M dollár értékben adtak el jegyeket elővételben, szóval relatíve nagy érdeklődés mutatkozik iránta." (Sound of Freedom)


Szóval, itt van a kutya elesve a három lábával, Barátaim az Úrban: azok a hülye rajongók. A rajongó hülyék. Hogy azok mindenféle faxságra kaphatóak rajongásuk tárgya miatt, például, egy Tom Cruise-rajongó... nem hiszed el, de tényleg így van!... általában igen gyakran - elmegy az új Tom Cruise-filmre!!! Mint ahogy a fránya Pókember-rajongók is: azok mindig ott mászkálnak a legújabb Pókember film körül: és nem átallanak miatta bemenni a moziba, megnézni, és általában igen gyakran magasra is pontozni a látottakat! Mert ilyenek ezek, bonyek! :-PPP Hogy a fene enné meg ezeket, mindet, ott ahol vannak! Általában egy filmvetítésen, ugye... :-PPP

De az már tényleg túlmegy minden határon, hogy egy magyar (mondom: MAGYAR!!!) filmre az idióta magyar (mondom: MAGYAR!!!) rajongók nem átallanak bemenni, megnézni - és utána még dicsérik is, hogy a fene a belüket! Kár ezeknek a mozi, én mondom: korpa kell nekik, korpa. Mondom én, jól, meg, ugye. :-PPP

Meg azok a hülye keresztények. Azokat szerintem minimum be kellene tiltani. Mert ott van a mozi, ugye. Lehet venni jegyet egy csomó filmre, mert lehet, mert ugye "Land of the Free"!!! Erre baszki, ezek a keresztény filmre mennek be. A nyomorultak. Hogy van képük hozzá... Mikor ott a "Blood & Honey" is?! Kár ezek elé szórni a gyöngyöt, én mondom...

És mi lesz ebből az anarchiából?! Ebből az önkényes, "szabadakaratos" akarnokságból?! Hát ilyenek, hogy 30.000-en néznek meg moziban egy magyar (mondom: MAGYAR!!!) filmet, amibe nem tolt a NER százmilliókat és/vagy milliárdot, és nem politikai érdekeket szolgál ki, jó csinovnyik módjára. Hülye magyarok. Magyar hülyék.

Meg az, hogy a 80 éves Harrison Ford legújabb filmjét bevételileg megelőzi Amerikában egy... bazmeg... keresztény film. Hülye keresztények. Keresztény hülyék.

De most komolyan: minek kell beavatkozni magyaroknak és keresztényeknek a világ filmipar boxofficébe, he?! Ezt most élvezik?! Jót röhögnek a markukba?! Hogy meghekkelték a jól kitalált, előre kalkulált, maga útját járó (saját lábán álló... :-P) mainstream filmvilágot?!

Az ilyenek miért nem maradnak otthon, he?! Minek járkálnak mozikba, meg ide-oda?! A mozikba járjanak a Marvel és DC fanok, meg a NER kurzusfilmekre a kivezényelt iskoláscsoportok, meg téesz brigádok a kultúrnaplóval. Én bevezetném a jegypénztáraknál az ideológiai, vallási, etnikai és szexuálbiológiai tesztet: csak az vehet jegyet, akit a Nagy Testvér megfelelőnek ítél! A keresztényeknek és művészfilmek rajongóinak az első rostán ki kell esniük! Hogy a fene enné ki a belüket... Meg a buziknak is, persze. És a libernyákoknak. Azok még a buziknál is rosszabbak. Naná.

Én - illetve vagyunk itt még egy páran a 24.hu-nál és az ign.hu-nál is, hála a jó Is... izé... és ez jó is, akartam mondani! - gyorsan rendbe tenném/tennénk ezt a sunyi szarkavarást. És rögtön lehetnének az "Elcsesszintettük" és a "Zöld Villanyos Mard-L DC. Rezsimanó" falat átütő és agyvérzést okozó nagyszerű mainstream filmek a boxoffice listák őket megillető helyén. Mármint elől, úgy értem! Nem a süllyesztőben, ahol jelenleg vannak!!!

A független művészfilmek és a keresztény filmek meg rögtön mehetnének a darálóba - ahol a tetves, jól megérdemelt helyük van! :-OOO

Énszerintem - és még sok nemzetiszocialista hittársam szerint! mert vagyunk ám egy páran! öklünk lesújt!!! - a könyveket se fóliázni kéne a könyvesboltokban: hanem rögtön tűzre vetni, és rituálisan elégetni! Lehetőleg valami ünnepélyes katonai, vagy rendvédelmi felhajtás közepette, ahogy kell. Nevezzük mondjuk... autodafénak, vagy valami ilyesmi... 10 év múlva úgy is 100 éves könyvégetési jubileum van! De minek addig várni, ha gyufa már most is akad az ember keze ügyében...?!


Szóval: mindenki maradjon otthon. Hülye filmrajongók. Filmrajongó hülyék. És könyvolvasó hülyék is. :-PPP

Nevetni szeretnék ezen az egészen... de inkább sírni kéne...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése